• Krydstogt markedet er et spændende marked i voldsom vækst og Rønne Havn A/S arbejder målrettet på at tiltrække endnu flere krydstogtpassagerer til Bornholm.
    Rønne Havn - en af Danmarks mest attraktive krydstogthavne.

Bornholm er en af Danmarks mest attraktive krydstogtdestinationer. Rønne Havn havde i 2016 i alt 20 krydstogtsanløb.


Rønne Havn er med sin gunstige beliggenhed porten til Østersøen og de omkringliggende lande, og det gør Rønne Havn til et naturligt stop for skibe på vej ind og ud af Østersøen. Bornholms smukke natur og spændende historie og kultur er trækplaster for mange turister.

Udover at servicere de mange krydstogtskibe tilbyder Rønne Havn A/S også at arrangere ture og arrangementer, hvis krydstogtsturisterne skal opleve noget særligt under deres ophold på Bornholm.

Krydstogtsmarkedet er i vækst, og der er en forventning i branchen om, at krydstogtsturismen fortsat vil vokse. Krydstogtsbesejlingerne udgør en væsentlig del af havnens indtægter, og derfor vil krydstogts-turismen også fremadrettet være et strategisk fokusområde. Rønne Havn A/S vil derfor fortsætte sin markedsføring overfor krydstogtsbranchen. – herunder på de årligt tilbagevendende internationale krydstogts-messer i Miami og Hamburg.

I alliance med danske og internationale interesseorganisationer med fokus på krydstogt søger Rønne Havn indflydelse på og viden om krydstogtrederiernes ønsker og planer, og havnen arbejder målrettet på at være på forkant med udviklingen, således at havnen også i fremtiden vil kunne servicere de mange krydstogtskibe.

Krydstogtsskibe i Rønne Havn

Download sejlplanen 2017 (i pdf format)