Rønne Havn A/S modtog 3 bud på udbygningen af havnen

3 prækvalificerede virksomheder/konsortier har afgivet bud på entreprisen for erhvervshavnens udvidelse.

Rønne Havn A/S er nået til et vigtigt punkt i processen omkring havneudvidelsen. For mandag modtog en samlet ledelse og bestyrelse de tre prækvalificerede virksomheders/konsortiers bud på, hvordan og til hvilken pris, de vil kunne løfte opgaven.

”Alle tre bydere har ekspertise og kapacitet til at stå for havneinfrastrukturprojektet. Nu har vi modtaget deres bud og skal så sætte os ind i de samlede konditioner. Dernæst tager vi hul på de indledende forhandlinger,” siger Thomas Bendtsen, a…

Rønne Havn A/S leverer flot halvårsregnskab

Rønne Havn forsætter den positive udvikling og har første halvår 2017 en omsætning på 26,5 millioner. Forventningerne til andet halvår ser også lovende ud, hvorfor omsætningen forventes at blive på niveau med sidste år.

Der er godt gang i forretningen hos Rønne Havn A/S og i forhold til det seneste halve år er antallet af passagerer og biler steget betragteligt, hvis man sammenligner med samme periode sidste år. Konkret er antallet af biler steget med ca. 10% og antallet af passagerer med ca. 9%.

Det er klart, at sådan en ændring kan aflæses på omsætningen.

”Vi kan konstatere en øget aktiv…

Rønne Havn A/S ansætter ny kommunikations- og marketingsansvarlig

Vi er glade for at kunne fortælle, at Vicki R. Johansen, 42 år, pr. 1 august er startet som ny kommunikations- og marketingsansvarlig hos Rønne Havn A/S.

Vicki kommer fra en stilling som PR- & Communications Officer hos den skandinaviske rengørings- og facilities managementvirksomhed, Alliance+, hvor hun blandt andet har stået for pressevaretagelse og strategisk kommunikation.

”Jeg glæder mig meget til at tage fat på opgaverne. Rønne Havn A/S er en udviklingsorienteret arbejdsplads med mange spændende projekter i støbeskeen. Virksomhedens aktiviteter har stor betydning for det bornholms…