Markant flere krydstogtskibe besøger Rønne Havn

Rønne Havn A/S’ krydstogtsæson er netop slut og tallene afslører en markant vækst i antal krydstogtanløb set i forhold til sidste år. Ifølge havnens Krydstogtchef, fortsætter tendensen. For i 2019 estimerer havnen med en vækst i antallet af krydstogtpassagerer på omtrent 50 procent.

Krydstogtrederierne har for alvor fået øjnene op for, hvad Bornholm har at tilbyde som krydstogtdestination. Det mærker man tydeligt hos Rønne Havn A/S, som ser en markant vækst i antallet af anløb og passagerer set i forhold til de tre foregående år:

”Sidste år havde vi 26 anløb og cirka 12.500 gæster. I år lan…

Rønne Havn A/S: Det er korrekt at vi har indbragt Færgen A/S for inkasso

Rønne Havn A/S har indbragt Færgen A/S for inkasso på grund af udestående for millionbeløb. Årsagen til tvisten er, at Rønne Havn A/S har ændret sin rabatstruktur.

”Man kan ikke selv bestemme, hvad man vil betale.” Det er meldingen fra Rønne Havn A/S’ administrerende direktør, Thomas Bendtsen, som med en enig bestyrelse i ryggen, har indbragt Færgen A/S for inkasso. En sag, som nu skal behandles ved Sø- og Handelsretten.

Da Rønne Havn A/S indbragte sagen for inkasso, havde Færgen A/S offentliggjort, at selskabet var sat til salg. Det ville naturligvis bringe havnens tilgodehavender i fare, s…

Rønne Havn A/S slår nye krydstogtrekorder

Havnen har netop slået sin krydstogtrekord i forhold til sidste år og det ser ud til at tendensen fortsætter. I 2019 estimerer Rønne Havn A/S med en stigning i antallet af krydstogtpassagerer på godt 50 procent. Det skyldes, at havnen her vil kunne tage imod langt større krydstogtskibe, som følge af havneudvidelsen.

Endnu engang slår Rønne Havn A/S rekord. Ifølge Niels Lundberg, Krydstogtchef, så har selskabet på nuværende tidspunkt opnået flere krydstogtanløb end i 2017:

”På nuværende tidspunkt har vi netop passeret anløb nummer 30. Det er fire mere end sidste år på samme tid og sæsonen er…