Ny færgerute mellem Bornholm og Polen

Nyt samarbejde mellem TT-Lines og Rønne Havn A/S.

TT-Lines starter en ny rute mellem Swinoujscie og Rønne, der har første ankomst den 24. juni 2017.

 

TT-line opererer færger i linjefart mellem Swinoujscie og Trelleborg og fra Rostock/Travemünde til Trelleborg og har besluttet at iværksætte en ny færgerute der forbinder Swinoujscie til Bornholm.

Rederiet tilbyder en direkte forbindelse fra Swinoujscie til Rønne med start den 24. juni i år, og vil have en ugentlig afgang på lørdage, i sommersæsonen. Denne service vil gøre det muligt for passagerer at komme nemt til et af de mest populære f…

Rønne Havn A/S leverer igen et rekordresultat

Rønne Havn A/S fortsætter de seneste års positive udvikling, og havnen kan igen i 2016 levere det bedste resultat nogensinde.

 

Ledelsens forventninger ved indgangen til året om et driftsresultat i 2016 på omkring 12,5 millioner er mere end indfriet da årsresultatet for 2016 udgør 14,0 mil. Det opnåede resultat overgår de forventninger ledelsen havde ved indgangen til året. Det er mod forventning lykkedes at fastholde en næsten uændret omsætning i forhold til 2015 på trods af en forventning om en omsætningsnedgang. Dermed forsætter den positive udvikling, der er grundlaget for selskabets fo…

Offentligt møde om udvidelsen på Rønne Havn

Rønne Havn A/S og Bornholms Regionskommune inviterer til offentligt møde om udvidelse af Rønne Havn.

Den 31. januar 2017 kl. 19-21 er der offentligt møde, hvor alle interesserede kan høre om planforslaget for udvidelse af Rønne Havn.
Kommunalbestyrelsen vedtog den 22. december 2016 at sende planforslag for havneudvidelsen i offentlig høring til og med den 19. februar 2017.
Planforslaget er lavet på foranledning af Rønne Havn A/S, der ønsker at gennemføre en havneudvidelse i flere etaper frem mod 2050.
Planen og miljøvurderingerne kan findes på Bornholms Regionskommunes hjemmeside under punktet:
In…