Rønne Havn

Vis menu

Rønne Havn A/S søger en kommunikations- og marketingansvarlig

Rønne Havn A/S søger medarbejder til at varetage kommunikation og marketing pr. 1. august 2017

Rønne Havn A/S er inde i en rigtig god udvikling både økonomisk og forretningsmæssigt.

I de seneste år har havnen iværksat en række initiativer, der har effektiviseret og professionaliseret havnen og dermed sikret, at Rønne Havn kan levere de ydelser og services, som den maritime branche kræver og forventer af en moderne industrihavn. Det sker samtidig med, at havnen som forsyningshavn for Bornholm skal servicere og tjene det bornholmske samfund og derigennem være med til at skabe vækst og arbejdspladser til gavn for hele øen.

Stillingen indebærer ansvaret for at drive og udvikle den strategiske kommunikation og markedsføring, der sikrer, at Rønne Havn A/S står stærkt i forhold til kunders og samarbejdspartneres valg af havn, samt er i konstant dialog og samspil med det bornholmske erhvervsliv og samfund.

Læs mere på www.roennehavn.dk eller www.mercuriurval.dk.

Ansøgningsfristen udløber den 23. maj 2017 kl. 10.00