Rønne Havn

Vis menu

Rønne Havn A/S ansætter ny kommunikations- og marketingsansvarlig

Vi er glade for at kunne fortælle, at Vicki R. Johansen, 42 år, pr. 1 august er startet som ny kommunikations- og marketingsansvarlig hos Rønne Havn A/S.

Vicki kommer fra en stilling som PR- & Communications Officer hos den skandinaviske rengørings- og facilities managementvirksomhed, Alliance+, hvor hun blandt andet har stået for pressevaretagelse og strategisk kommunikation.

”Jeg glæder mig meget til at tage fat på opgaverne. Rønne Havn A/S er en udviklingsorienteret arbejdsplads med mange spændende projekter i støbeskeen. Virksomhedens aktiviteter har stor betydning for det bornholmske samfund og det er jeg glad for at være en del af,” siger Vicki R. Johansen.

Vicki er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense og har efterfølgende taget en uddannelse i Strategisk Kommunikation hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har tidligere arbejdet med politisk kommunikation på Christiansborg.  

  

For yderligere oplysninger kontakt:

Thomas Bendtsen, Havnedirektør +45 30 61 67 63

Vicki R. Johansen, Kommunikations- og marketingsansvarlig +45 24 79 47 29