Rønne Havn

Vis menu

Rønne Havn A/S indvier ny kaj med live koncert og hoppeborg

Kom til 'Åbningsfest' hos Rønne Havn den 8. juni

Rønne Havn A/S indvier sin nye multipurpose-kaj og skriver, med havneudvidelsens snarlige afslutning, lokalhistorie.

Derfor inviterer Rønne Havn A/S - helt ekstraordinært - til åbningsfest den 8. juni 2019.

”Vi vil gerne invitere hele Bornholm til en hyggelig og festlig familiedag på havnen og markere den snarlige afslutning på byggeriet. Multipurposekajen er færdig 1. juni og tages med det samme i anvendelse. Resten af byggeriet i fase 1 afsluttes i oktober 2019.  Vi  ser frem til at fejre åbningen med så mange som muligt og håber naturligvis, at vejrguderne er med os,” siger Thomas Bendtsen, CEO for Rønne Havn A/S og takker bornholmerne for den tålmodighed, de har udvist i byggefasen.